vellezrit abazi videos


1399 results found for "vellezrit abazi"    

Share    

Vllezrit Abazi Gurbeti jo 2017
Vizitort e nderuar Ne kto Video ka muzika te nryshme dhe shum te vjetra ne nuk e bojm qe te fitojm para ne kem deshir qe kenget dhe kengataret me te mir qe ...

By : Kosovaret Ne-Gurbet     Added : 28 May 2017
Vellezerit Abazi - Sa me gezove
Text:Vll.Abazi Orkestruan:Vll.Abazi.

By : Vellezerit Abazi     Added : 24 February 2017
Vellezerit Abazi - Keng nga Albumi i par


By : Vellezerit Abazi     Added : 22 February 2017
Vellezrit Abazi - Spari Her Kur te Pash
Text:Ramadan Selimi Orkestroi:Ramadan Selimi.

By : Vellezerit Abazi     Added : 20 February 2017
Vellezerit Abazi - Mustaf Bakia
Description.

By : Vellezerit Abazi     Added : 02 January 2017
Buzeqeshja Jote Vellezerit Abazi Bajra Gezuar 2017
Official Channel.

By : RemiProduction     Added : 11 December 2016
Vllezrit Abazi - Sali Baliu
Orkestruan: Ismet & Amir Abazi Inqizim: IN ART Studio Tekst: Imri Musliu Montazha: Amir Abazi.

By : Vellezerit Abazi     Added : 07 November 2016
Vllezrit Abazi ,kenge per Sali Baliun"


By : STUDIO ABC     Added : 28 September 2016
Vellezerit Abazi Kur te lindi dielli
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

By : ProduksioniKola     Added : 02 August 2016
Vellezerit Abazi Kalojne vitet si ne enderr
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

By : ProduksioniKola     Added : 02 August 2016
Vellezerit Abazi Kam filluar te kendoj
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

By : ProduksioniKola     Added : 02 August 2016
Vellezerit Abazi Kaloj dita rrethit t'malit
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

By : ProduksioniKola     Added : 02 August 2016
Vellezerit Abazi Alo alo
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

By : ProduksioniKola     Added : 02 August 2016
Vellezerit Abazi Drite e shpirte ne kete jete
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

By : ProduksioniKola     Added : 02 August 2016
Vellezerit Abazi Shiqoj ne dritare
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

By : ProduksioniKola     Added : 02 August 2016

Prev   1 2 3 4 5   Next