shyhretja videos


1891 results found for "shyhretja"    

Share    

Learta kalon vikendin me shoqe, ja çfarë po i thotë Shyhretja
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free.

By : info shqip     Added : 17 April 2017
Shyhretja po ‘bëhet’ gjyshe?
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free.

By : info shqip     Added : 15 April 2017
E papritur kjo që bëjnë Shyhretja dhe reja e saj
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free.

By : info shqip     Added : 14 April 2017
Shyhretja e ndjek kudo renë e saj
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free.

By : info shqip     Added : 24 March 2017
Shkurte Fejza as që u mërzit pse Shyhretja nuk e ftoi në dasmë
Web: http://periskopi.com Facebook: https://www.facebook.com/periskopi Instagram: https://www.instagram.com/periskopi.

By : Periskopi     Added : 16 March 2017
A është ky urimi më i bukur që i bën Shyhretja rejës Leartës?
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free.

By : info shqip     Added : 15 March 2017
Shyhretja ‘harron’ Shkurten, tani kjo është shoqja e saj më e mirë
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free.

By : info shqip     Added : 14 March 2017
Kur nuk është Shyhretja, ja çfarë bën reja e saj
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free.

By : info shqip     Added : 02 March 2017
Gjithë atë pasuri që ka Shyhretja, krejt familja veshin të njejtën këmishë
Created by INFO-SHQIP.

By : info shqip     Added : 15 February 2017
Shyhretja


By : Meli Behrami     Added : 26 December 2016
Afrimi & Shkurta & Shyhretja & Shaqiri '' Jam merzit o Vlla '' HD http://www.facebook.com/musicboxalbania.
http://www.facebook.com/musicboxalbania.

By : Hatde     Added : 09 September 2016
Shyhretja dhe Mahmuti- Potpuri 2015


By : DION SADRI SALIHU     Added : 08 May 2016

Prev   1 2 3 4 5   Next