dibrane videos


12221 results found for "dibrane"    

Share    

Valle dibrane, gëzim dhe hare në ditët dibrane në Tiranë 2017
Ditë festash dhe gezimesh të zhvilluara me rastin e aktiviteteve dibrane në në Tiranë.

By : Funny & interesting lika_2bil     Added : 18 April 2017
Oda dibrane ke pazari i ri
Veprimtarit dhe aktivitete te ndryshme tek Pazari i ri i Tirones.

By : Pazari Ri     Added : 09 April 2017
Tradita matjane e dibrane - Top Channel Albania - News - Lajme
Tradita matiane dhe ajo dibrane në art, kulturë e kulinari pushtoi këtë fundjavë Pazarin e Ri të Tiranës.

By : Top Channel Albania     Added : 08 April 2017
Valle Burrash Dibrane


By : Donaldo Tanushi     Added : 08 April 2017
Instrimentale me motive Dibrane
by Luna Park produkcija.

By : Luna park     Added : 23 March 2017
Aurora - Si t'ja bej pa ty - Dibrane (Official Song)


By : ElrodiMusicOfficial     Added : 15 March 2017
Liri Shitit - Valle Dibrane si Hekuran Xhambazi (Live 2017)


By : Cun Tallavaje     Added : 10 March 2017
Liri Shitit - Valle Dibrane (Live 2017)


By : Cun Tallavaje     Added : 10 March 2017
"Mirëmëngjes Shqipëri" Vajzat Dibrane dhe jo vetëm! - Klodiana Kapo "15 Shkurt 2017"
http://rtsh.al/ https://www.facebook.com/RadioTelevizioniShqiptarRTSH/ https://twitter.com/RTSHALBANIA Të drejtat mbrohen nga: OnAir.

By : Radio Televizioni Shqiptar     Added : 15 February 2017
VALLE DYSHE BURRASH DIBRANE -Grupi i Dibrës GJirokastër 1983
https://www.instagram.com/_autokton.al/

By : Autokton TV     Added : 05 February 2017
Ehaaaa Legjenda dibrane vazhdon në Londër, Dibra legend continues in London, humorous videos, funny
Një gjest i një dibrani me rastin e bllokimit të rrugëve në Dibër nga debora e madhe përsëritet nga dibranet puntor në Londër, ehaaaa.

By : Funny & interesting lika_2bil     Added : 27 January 2017
Altin Sulku - Potpuri Dibrane (Official Song)


By : ElrodiMusicOfficial     Added : 19 January 2017
Naim Berisha - Moj Dibrane (Official Song)


By : ElrodiMusicOfficial     Added : 19 January 2017
Dasem dibrane
Dibrane.

By : dj labbii     Added : 18 January 2017

Prev   1 2 3 4 5   Next