premtimi videos


9261 results found for "premtimi"    

Share    

Premtimi - Gurbeti (Official Video)
More infos about this song are pblished by Official Webiste http://www.mbretirecords.com/muzik-shqip Premtimi Fan Page https://www.facebook.com/Fan.Page.Premtimi Much thanks to Music News Portal...

By : Mbreti Records     Added : 14 December 2014
Premtimi - Serial/Episodi 1
Menderez është çmendurisht i dashuruar me Lejlën, por jeta e tij është një ankth. Premtimit ndaj vëllait të tij ai nuk mund ti qëndrojë më besnik... sekretet dhe jeta e dyfishtë...

By : Tring     Added : 05 August 2016
Premtimi *Soz* episodi 1 me titra shqip


By : LaAsi Fluturat     Added : 07 May 2017
Premtimi *Soz* episodi 7 me titra shqip


By : LaAsi Fluturat     Added : 29 May 2017
Premtimi - Hajt (Official Video)
Guitar Melody by Artist: Pajazit Morina Music & Lyrics realised by Music Studio: Mbreti Records Video produced by Manimsa Photo&Video Production MP3 Song can be found by official Website http://ww...

By : Mbreti Records     Added : 28 August 2016
Premtimi *Soz* episodi 5 me titra shqip


By : LaAsi Fluturat     Added : 21 May 2017
Premtimi *Soz* episodi 3 me titra shqip


By : LaAsi Fluturat     Added : 16 May 2017
Premtimi - Mos me harro (Live Session)
If you like the song you can Download MP3 - Shkarko kenge shqip 2014 http://www.mbretirecords.com Premtimi Official Fan Page: https://www.facebook.com/Fan.Page.Premtimi As usual, great thanks...

By : Mbreti Records     Added : 19 January 2014
Premtimi - Sa te du (Live Session)
Here you can find MP3 version to Download - Shkarko muzik Shqip 2015 http://www.mbretirecords.com Premtimi Official Fan Page https://www.facebook.com/Fan.Page.Premtimi Thanks for support the...

By : Mbreti Records     Added : 29 September 2013
Premtimi *Soz* episodi 8 me titra shqip


By : LaAsi Fluturat     Added : 03 June 2017
Premtimi ft Radoo - Qonu Burra (Official Video)
This video song can be downloaded at the official site http://www.mbretirecords.com/muzik-shqip Premtimi Fan Page https://www.facebook.com/Fan.Page.Premtimi Radoo Fan Page https://www.facebook.com/...

By : Mbreti Records     Added : 29 January 2015
Premtimi & Fatmir Kida - Mas Miri (Official Video)
Piano melody performed by Samir Ramadani Music and Lyrics created by Mbreti Records Video produced by Manimsa Photo&Video Production Song can be found at Music Studio official Website http://www.m...

By : Mbreti Records     Added : 10 April 2016
Premtimi - E para (Official Video 4K)
Premtimi - E para Lyrics and Music by Arsim Bunjaku Orchestration by Wirusi Video by BUG Production Premtimi FanPage https://www.facebook.com/Fan.Page.Premtimi.

By : Mbreti Records     Added : 10 May 2017
Premtimi - Serial/Episodi 4
Menderez është çmendurisht i dashuruar me Lejlën, por jeta e tij është një ankth. Premtimit ndaj vëllait të tij ai nuk mund ti qëndrojë më besnik... sekretet dhe jeta e dyfishtë...

By : Tring     Added : 05 August 2016
Premtimi *Soz* episodi 6 me titra shqip


By : LaAsi Fluturat     Added : 26 May 2017

Prev   1 2 3 4 5   Next