pasdite videos


63656 results found for "pasdite"    

Share    

Pasdite ne TCH, 13 Prill 2017, Pjesa 1 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Interviste me Almeda Abazin Te ftuar: Erblin Jaku, Almeda Abazi, Albana Abazi, Tolgahan Sayisman, Aishe Sayisman - Një ditë me Almeda Abazin.

By : Top Channel Albania     Added : 14 April 2017
Pasdite ne TCH, 14 Dhjetor 2012, Pjesa 2 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Te ftuar: Bledar Kola.

By : Top Channel Albania     Added : 21 July 2017
Pasdite ne TCH, 14 Dhjetor 2012, Pjesa 4 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Interviste me Rene Rexhepin Te ftuar: Rene Rexhepi.

By : Top Channel Albania     Added : 20 July 2017
Pasdite ne TCH, Dona, Musa dhe Ambra, 19 Qershor 2017, Pjesa 4
Tema: Të eleminuarit nga Big Brother Te ftuar: Dona Pjetri, Musa Zeneli, Ambra Muji Të eleminuarit nga Big Brother Albania 9. Jeta jashtë shtëpisë.

By : Top Channel Albania     Added : 20 June 2017
Pasdite ne TCH, Xheni, Benardi(BB9), 10 Maj 2017, Pjesa 3
Tema: Ish banoret e BB9 Te ftuar: Xheni Mëhillaj, Benard Marashi Cifti i larguar të shtunën nga Big Brother Xheni dhe Bernadi. Ditët jashtë shtëpisë. Takimi me ...

By : Top Channel Albania     Added : 11 May 2017
Pasdite ne TCH, 12 Prill 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Ish banoret e BB9 Te ftuar: Ejona Rapanj, Adem Rapanj, Egnajt Kondakçiu, Liridon Sejdiu, Kleodiana Mecaj Big Brother Albania 9. Pesë të eleminuarit e ...

By : Top Channel Albania     Added : 13 April 2017
Pasdite ne TCH, 3 Prill 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Diskutimi per videon e Imamit me cunat e Kombetares Te ftuar: Ahmed Kalaja Imami Ahmed Kalaja, ja e verteta per videon me djemte e kombetares.

By : Top Channel Albania     Added : 04 April 2017
Pasdite ne TCH, 13 Prill 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Interviste me Almeda Abazin Te ftuar: Erblin Jaku, Almeda Abazi, Tolgahan Sayisman - Historia e dashurisë së Almeda Abazit dhe Tolgahan Sayisman.

By : Top Channel Albania     Added : 14 April 2017
Pasdite ne TCH, 3 Prill 2017, Pjesa 4 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Denisi dhe Gerta ish cifti i Big Brother Te ftuar: Denis Pëllumbi, Gerta Shino Denisi - Gerta deshtimi i strategjise tone ne BB9.

By : Top Channel Albania     Added : 04 April 2017
Pasdite ne TCH, 28 Prill 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Interviste me Lorik Canen Te ftuar: Lorik Cana Dasma në Itali dhe Kosovë. Familja e Lorik Canës. Martesa me Monikën. Lindja e djalit. Ëndrra për ...

By : Top Channel Albania     Added : 29 April 2017
Pasdite ne TCH, 13 Prill 2017, Pjesa 4 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Interviste me Almeda Abazin Te ftuar: Erblin Jaku, Almeda Abazi - Karriera e suksesshme e Almeda Abazit. Si shkoi në Turqi? Humbja tragjike e babait.

By : Top Channel Albania     Added : 14 April 2017
Pasdite ne TCH, 21 Mars 2017, Pjesa 4 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Rrefehet per here te pare Ajsi Xhaxhaj Te ftuar: Ajsi Xhaxhaj Ajsi Xhaxhaj flet për herë të parë për historinë e abuzimit seksual. Fëmijëria. Familja.

By : Top Channel Albania     Added : 22 March 2017
Pasdite ne TCH, Armela (Big Brother 9), 10 Maj 2017, Pjesa 2
Tema: Ish banoret e BB9 Te ftuar: Armela Hyseni Armela Hyseni ditët jashtë shtëpisë së Big Brother. Si e kanë parë njerëzit? Cfarë mendojnë familjarët?

By : Top Channel Albania     Added : 11 May 2017
Pasdite ne TCH, 23 Mars 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Martesa e ciftit Beci Te ftuar: Olsi Beci, Ariola Spahiu, Ohana Beci Olsi Beçi dhe Ariola Spahiu. Kur të marton Erion Veliaj. Dasma e vecantë. Fotografi ...

By : Top Channel Albania     Added : 24 March 2017
Pasdite ne TCH, 21 Mars 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Tema: Rrefehet per here te pare Ajsi Xhaxhaj Te ftuar: Ajsi Xhaxhaj Ajsi Xhaxhaj flet për herë të parë për historinë e abuzimit seksual. Fëmijëria. Familja.

By : Top Channel Albania     Added : 22 March 2017

Prev   1 2 3 4 5   Next