leci cima videos


47184 results found for "leci cima"    

Share    

Cima & Leci - Vlla duhet me u da


By : Dreni Official     Added : 14 February 2013
Leci,Cima,Teuta,Cima-Gruja po lyp burrë


By : hahaha kosova     Added : 21 July 2013
Cima, Leci, Dulla - Mos ma luj mexhen vlla


By : Dreni Official     Added : 15 April 2013
08.Cima & Leci 1 + 1 Humor 8 (Palma Gjilan)
Official Fan page of PalmaGjilan http://www.facebook.com/pages/Palma-Gjilan-Gmbh/121056961414268?fref=ts.

By : PalmaGjilanOfficial     Added : 09 April 2013
Leci Cima Sabria Humor Shqip 1999
Leci, Cima dhe Sabria ne vitin 1999... Subscribe per video t'jera ju faleminderit..

By : Humore dhe filma te vjetra Shqip     Added : 21 January 2017
CIMA & QUMILI - GEZUAR 2018 DEDIKUAR IBRAHIM KRAJKOVA - LECI
Kanali zyrtar i Rasim Thaqi "Cima" ne YouTube. Subscribe per te pare te gjitha skeqet nga humoristi i mirenjohur CIMA. All rights reserved: OnAirFM https://www.facebook.com/onairfmnetwork.

By : Cima Official     Added : 03 December 2017
Cima, Leci, Shota - Ku o burri Emine


By : Dreni Official     Added : 30 January 2013
leci cima luta cima i smut 1999


By : Shqip Tube     Added : 13 November 2017
Leci , Cima - Qeni


By : Retro Video     Added : 25 October 2017
Cima ,Leci-Nusja e diaspores-Mashtrimi
Produksioni Muzikor " Kola Commerce" - Prishtine.

By : ProduksioniKola     Added : 23 March 2013
Leci-Cima -Sabria-2004 - Kiet ecin


By : hahaha kosova     Added : 06 July 2013
Leci,Cima - Kunora e Cimes


By : hahaha kosova     Added : 21 July 2013
Leci,Cima,Teuta - Gruja po ecë perpara


By : hahaha kosova     Added : 16 July 2013
Cima,Leci,Adelina - Parodi habibja e hajdarit


By : hahaha kosova     Added : 19 July 2013
Cima,Leci - Hajnat e Keksave


By : hahaha kosova     Added : 12 July 2013

Prev   1 2 3 4 5   Next