Shaban Cela videos


9079 results found for "Shaban Cela"    

Share    

Gracian Caka & Shaban Cela - Tallava 2017


By : Cun Tallavaje     Added : 11 December 2016
Jeti dhe Moli Live Myslym Peza ...Shaban Cela Saimiri Shitit
per me shum info : vizitoni kete faqe ne Facebook : https://www.facebook.com/pages/Studio-Amarildo-Filmime-Foto-Profesionale-/196235532998.

By : Lala Tirona     Added : 16 May 2012
Astrit Qerimi & Shaban Cela - Napoloni Ciftetel Live 2017


By : Cun Tallavaje     Added : 11 December 2016
Myslym Lela & Shaban Cela & Artur Yzeri,Refail Caka,Gaz Dibroni - Si mesoi Karroca Dylit(Live 1997)
Fatos Yzeiri,Myslym Lela,Shaban Cela,Artur Yzeri,Refail Caka,Gaz Dibroni Live 18.8.1997.

By : Pjese Reja     Added : 14 March 2015
Shaban cela pipzat 2017


By : Cun Tallavaje     Added : 11 December 2016
Moli & Shaban Cela & Zhaku Qelibari - C'po vergllon bishti tiganit (Cifteteli)
Moli & Shaboni & Zhaku Live me Kenge Te Shqiperise se Mesme.

By : Pjese Reja     Added : 16 April 2015
Fatos Yzeiri,Myslym Lela,Shaban Cela - Gjylpana,Xhixhile moj Xhixhile,Dy Cupa nga Struga (Live 1997)
Fatos Yzeiri & Myslym Lela & Shaban Cela & Artur Yzeri & Refail Caka & Gaz Dibroni Live18.8.1997.

By : Pjese Reja     Added : 14 March 2015
Shaban Cela - Sonte Kemi Dasem ORKESTRALE LIVE
Na ndiqni ne Facebook https://www.facebook.com/VatraKengesPopullore.

By : Muzike Popullore LIVE     Added : 27 January 2015

Prev   2 3 4 5 6   Next