Kenge Labe videos


12069 results found for "Kenge Labe"    

Share    

Kenge labe - Flaka mbuloi fshan
Teksti. Zaho Balili Libri. Lot kurbeti Katërshes së Hormovës Ç'pate pikë e lotit në qerpik më mbete mos je pikë shiu mos je pikë vese? Ku e gjetën djemtë atë gurgullimë sikur...

By : Zaho Balili     Added : 16 November 2017
KENGE LABE: Grupi i te huajve
Te lutem lexoni. Kjo kenge iso-polifonike kendohet nga nje grup i huaj(Belg the Holandez). Te dashuruar me kenget polifonike shqiptare ata kane marre kohet e tyre te lire per ti ushtruar dhe...

By : ardi bashaj     Added : 08 May 2014
Kenge Labe Do filloj duke menduar


By : trashgimtari     Added : 30 March 2009
Labovite xhinde honi-Këngë labe-Grupi Himarës


By : Labiateist     Added : 05 August 2012
KENGE LABE


By : Vladimir Danaj Progonat     Added : 18 November 2017
Tek Rrapi Ne Mashkullore Kenge Labe.


By : Klajdi Begaj     Added : 27 July 2012
Kenge labe - shqiperi o shkemb e gure
Kenge labe.

By : arber198     Added : 01 November 2010
Kenge labe - Leni moj bije e cobanit
Teksti. Zaho Balili Libri. Paskan çelur manushaqet Brenda syrit një copë qiell Kur më zbret nga shtegu i zallit Leni moj, bijë e çobanit më shkoje përpara stanit marrosje mua të marrin....

By : Zaho Balili     Added : 16 November 2017
Grupi i Sevasterit - Ne që këndojmë këtu - Sofra e Këngës Labe
Marrës: ----------- Kthyes: ----------Hedhës:--------Teksti:----------- Këngë Labe---: Grup Lab Teksti i Plotë : Kliko mbi butonin "Show more" për të lexuar tekstin e plotë. Ne që...

By : Sofra e Këngës Labe     Added : 30 September 2016
Kenge labe - Heren e pare
Teksti. Zaho Balili Libri. Puth ballin tend Shqiperi Herën e parë Mali uli majën Fusha rriti lule Unë doja burimin, djalë Ti flladin më prure Shkelje lehtë-lehtë Mbi barin e njomë...

By : Zaho Balili     Added : 16 November 2017
Kenge labe grupi mallakastres ne Cleveland


By : sammy hysenaj     Added : 28 October 2012
Grupi Tragjasit - Enver Hoxha me Partinë (E vjetër) - Sofra e Këngës Labe
Marrës-------- : (-----------------) Këngë Labe---: Grupi i Tragjasit (I vjetër) Teksti i Plotë : Kliko mbi butonin "Show more" për të lexuar tekstin e plotë. Moj shqipë moj moj...

By : Sofra e Këngës Labe     Added : 28 November 2015
Kenge labe - Moj Tepelena buronje
Moj Tepelena Buronjë që flori të rriti gjiri ke rritur djemë levendë Rrite dhe Zaho Balilin Tepelenë moj zenërçikë se çtë therrë zemra për djemtë Nga Athina do të sjellim lule...

By : Zaho Balili     Added : 16 November 2017
VENDIM NURAJ-KENGE LABE.BURON KENGA LABE
KENGE LABE NGA GRUPI POLYFONIK ''BURON KENGA LABE'' NE ATHINE. KUSHTUAR VENDIM NUROS NGA MESAPLIKU. Kenga eshte bere nga nipi i tij- KUSHTRIM NURAJ Kendon grupi polifonik "Buron Kenga Labe"...

By : Agron Kondi     Added : 27 April 2013
Grupi i Penkovës - Një natë me Hënë dola - Sofra e Këngës Labe
Marrës-------- : (-----------------) Këngë Labe---: Penkova Teksti i Plotë : Kliko mbi butonin "Show more" për të lexuar tekstin e plotë. Një natë me Hënë dola Duke belbëzuar...

By : Sofra e Këngës Labe     Added : 05 February 2016

Prev   1 2 3 4 5   Next